Mladí ochránci přírody, z.s.

veřejně prospěšný spolek zabývající se prací s dětmi a mládeží

Logo MOP

Novinky

11.12.16 – dnes vyšly prosincové Juvy → hned zítra je začneme rozesílat

06.12.16 – včerejší Národní rada zvolila náměty pro příští „hledání jara“ i témata 6.ročníku fotosoutěže. Těšte se!

06.12.16 – pilně hodnotíme letošní závěrečné kolo fotosoutěže „Příroda objektivem“ – 291 zaslaných fotek dává opravdu zabrat…

07.11.16 – dnes vyšly listopadové Juvy → ještě dnes je začneme rozesílat spolu s materiály

10.10.16 – dnes vyšly říjnové Juvy → ještě dnes je začneme rozesílat

06.10.16 – doplnili jsme otázky do našeho kvízu – náhodně se vybere 10 otázek ze 150

02.10.16 – proběhl 4. ročník pražské přírodovědné soutěže Zelená stezka – gratulujeme vítězům

29.09.16 – vyhodnotili jsme 3. kolo fotosoutěže, bylo to opět náročné

01.09.16 – inspirujte se u fotoknihy Tuláků Karlín (viz odkaz) – jenom ta cena…

31.08.16 – v listopadu opět vypukne kvalifikační kurz pro Hlavní vedoucí dětských táborů

30.08.16 – dnes vyšly zářijové Juvy → ještě dnes je začneme rozesílat

29.06.16 – vydali jsme Výroční zprávu za rok 2015 → všechny kolektivy + Kameny ji obdrží

28.06.16 – po náročných 2 týdnech dospělo do finále hodnocení fotosoutěže

27.06.16 – dnes vyšly letní Juvy → ještě dnes je začneme rozesílat

16.06.16 – uzavřeno 2. kolo letošní fotosoutěže kam dorazilo 309 fotek, hodnocení bude náročné, věříme že do konce června to zvládneme

12.06.16 – bylo vyhodnoceno 1.kolo letošního ročníku programu Minuta pro Zemi – děkujeme všem zúčastněným, kterých bylo 527

31.05.16 – dnes vyšly červnové Juvy → ještě dnes je začneme rozesílat

12.05.16 – dnes doputovala první táborová hlášenka + žádost o dotace, všichni již jistě mají podrobné informace

08.05.16 – dnes vyšly květnové Juvy → ještě dnes je začneme rozesílat

18.04.16 – stále nám přicházejí zprávy o nalezených příznacích jara k akci Hledání jara

Mladí ochránci přírody
Dittrichova 9, Praha 2

Profil na FacebookuProfil na Google +

Naše další aktivity:

Zasoutěžte si s námi a udělejte při tom něco pro příroduNárodní registr pramenů a studánek

Podporují nás
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Hlavní město Praha MČ Praha 6 MČ Praha 2 Ministerstvo životního prostředí